Nyhet

Beatrice Eli: "Inte bara en konsert utan också en berättelse"

GAFFA.se – allt om musik

Popdivan Beatrice Eli intar Stora scenen för en Dramaten-exklusiv konsert 12 december. Kvällen tar avstamp i showgirl-kulturen med extravagans både på scen och i salongen. Biljetterna släpps idag onsdag den 26 september klockan 12.00.

LÄS OCKSÅ: "Det är pinsamt att både Norge och Danmark lyckas bättre"

Beatrice Eli – Showgirl får vi höra både redan släppta låtar och helt ny musik, ackompanjerad av glitter och överraskningar.


– Allt för att skapa en magisk kväll där varken artist eller publik uppmanas att hålla tillbaka. En show där ljus, kostym och dans smyckar Beatrice Elis musik, skriver arrangören Appelgren Friedner i ett pressmeddelande och Beatrice Eli fyller i:

– Beatrice Eli – Showgirl är inte bara en konsert utan också en berättelse. En berättelse som slår tillbaka på tvivlet du känner när du blir förminskad, om drivet att fortsätta framåt, om skörheten och skönheten i den. Beatrice Eli – Showgirl är en berättelse som börjar redan i entrén, var den slutar återstår att se.

LÄS OCKSÅ: Ny serie om musikhistoriens största mysterier


Artikeln fortsätter under videon.

Beatrice Eli tog hela landet med storm 2014 med sitt debutalbum Die Another Day. Albumet blev kritikerrosat i både svensk och internationell press, erövrade förstaplatsen på Itunes svenska albumlista och året därpå blev Beatrice utsedd till Årets Pop på P3 Guld. Hon har också fått stipendium från Svenska Musikförläggarföreningen (2014) samt erhållit pris för Bästa Nykomling från Dagens Nyheters Kulturpris under kategorin Musik 2015.


LÄS OCKSÅ: Framför amerikansk indieklassiker i Sverige

ANNONCE