Nyhet

Till sjukhus efter hundattack – "golvet var helt rött av blod"

GAFFA.se – allt om musik

Den svenska rapparen Joy M’Batha har vårdats på sjukhus i London efter att hon blivit attackerad av en hund, rapporterar Nöjesbladet.

Det var på en efterfest i London under helgen som olyckan inträffade. Värden för festen passade en hund som var instängd i ett av rummen, Joy gick då in och hälsade på hunden som först slickade henne i ansiktet men sedan, utan förvarning, bet tag i hennes läpp.

LÄS OCKSÅ: Pojkbandsstjärnan åtalas för våldtäkt


”Jag kollade ner på mina ben och golvet som var helt rött av blod, berättar hon i ett mejl till Nöjesbladet.”

Joy kom in till St Thomas Hospital på lördagsmorgonen där hon senare opererades för sina skador. Läppen revs upp från ena sidan och in till mitten. 

LÄS OCKSÅ: Här överraskar stjärnan sitt virala fan


”Läskigt att inse att man inte är odödlig … men jag är stark och klarar mig, det gör jag alltid. Om inte annat kommer det se jävligt badass ut”, skriver hon vidare.

På Instagram postade Joy en bild från sjukhuset där hon skriver ”Jag blev biten av en hund i ansiktet igår morse … Jag är fortfarande i London men förhoppningsvis kan jag åka hem på måndag. Tack för all kärlek ...”

 
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Got bitten by a dog in the face yesterday morning.. I'm still in London but hopefully I can get back home on Monday. Thanks for the love and blessings everyone and especially to my heroes @adimani @kc__jonez @mitchellbymitchell @urbanears who's been taking such good care of me Forever thankful


Ett inlägg delat av JOY. NiRAK. FiKiLE. M'BATHA. (@joymbatha)

ANNONCE