Nyhet

Mikkey Dee tackar nej till samarbete med Sticky Fingers – öppnar egen rockbar

GAFFA – allt om musik

Det var förra året som Magnus Ax sålde rockklubben Sticky Fingers som sedan dess haft en osäker framtid. Nedervåningen i lokalen har varit helt stängd medan övervåningen endast varit öppen i samband med konserter. Men restaurangen är nu under renovering och är tänkt att öppna i april.

På Sticky Fingers hemsida finns schema med flera kommande konserter bland annat med Iron Maidens, ett kvinnligt tributebandet som spelar Iron Maiden-låtar.

Mikkey Dee säger till Göteborgsposten att en hemlig plan länge varit att han skulle göra ett samarbete med Sticky Fingers. Men efter att kommunikationen har strulat och Dee inte har kunnat kontakta de nya ägarna berättar han att han tröttnat och istället väljer att öppna en rockbar i Paris. Dee passar i sitt svar också på att ge en liten känga åt sin avlidne bandkollega Lemmy Kilmister från Motörhead.


– Jag har väntat på Lemmy i 25 år och är färdig med att tvingas vänta på människor. Nu kommer jag att öppna en rockbar i Paris istället. Den ligger helt grymt i närheten av Louvren och heter Alabama, efter den amerikanska delstaten, berättar Mikkey Dee för Göteborgsposten.

LÄS OCKSÅ: Varje låt skulle ha sin egen dekor ur olika gamla favoritfilmer

ANNONCE