Nyhet

Hintar rockikonen om en återförening?

GAFFA.se – allt om musik

Den forne grungedrottningen Courtney Love hintade nyligen om en möjlig comeback för sitt gamla band Hole, detta genom en Instagram-post där hon ses repetera med sina tidigare bandkollegor.

Så sent som i maj i år förklarade Love att gruppen "definitivt pratade om" en potentiell återförening och den nya bilden hon delat har sannerligen agerat som tändvätska på elden. Inlägget på Instagram har dessutom raderats vilket eldar på spekulationerna ytterligare. 

I bildtexten erkänner sångerskan att bandet för närvarande tragglar sig genom sina låtar och det låter som hon själv beskriver det “rusty af” eller som vi i Sverige hade sagt, ringrostigt som fan.  


Något officiellt uttalande om bandets framtid har inte gjorts men Hole-fans runt om i världen har i alla fall god fog att hoppas. 

Här kan du se en printscreen på den omtalade uppdateringen:

 

Hole släppte sin första skiva, Pretty on the inside 1991 och var sedan aktiva fram tills 1998. Det skulle sen dröja så långt som till 2010 innan vi nåddes av den senaste fullängdaren, Nobody’s Daughter, (som började som Loves soloprojekt.) Utöver Hole har Love figurerat i ett flertal andra bandkonstellationer samt haft en stundvis framgångsrik solokarriär. 


LÄS OCKSÅ: Dave Grohl i tårar efter Weezers Nirvana-cover – se klipp

ANNONCE