Nyhet

Fansens ilska efter Stors konsert – "han spottar på sin publik genom att göra så"

GAFFA.se – allt om musik

Rapparen Stor väckte vreden hos Västeråspubliken under sin turnépremiär på fredagen, rapporterar Aftonbladet. Spelningen varade nämligen bara i 20 minuter.

– Han spottar på sin publik genom att göra så. Alla i publiken ropar, applåderar och bönar men Stor kommer inte ens ut för att tacka eller förklara sig, sa ett besviket fan till Nöjesbladet.

Enligt uppgift till Aftonbladet ska den lokala arrangören ha klivit ut på scenen och bett om ursäkt till publiken efter konserten, och sagt att de frågat artisten om han kunde framföra lite fler låtar – ett förslag han ska ha avböjt.


Under söndagen bad rapparen om ursäkt på sitt Instagramkonto. Han menar att han fått information om att det rörde sig om ett nattklubbsgig och att han inte hade med sig mer material än för 25 minuter. ”Jag e fett ledsen att ha gjort er besvikna, de va självklart inte de man vill göra mot folk som har kommit för att titta på en betalande eller inte”, skriver han.

Någon som reagerat på Stors Instagraminlägg är artisten Markoolio, som kommenterar ”Live Nation” följt av en tumme ner. Bolaget har i sin tur svarat på Markoolios kommentar genom att skriva: ”Nog för att vi diggar Stor. Men vi har inget med hans bokningar att göra. Kolla med Blixten & Co” följt av en tumme upp.

LYSSNA: GAFFA-Podden #9 – Festivaler och väderkaos 


ANNONCE