Nyhet

Ryan Adams gitarrist: "Sök hjälp"

GAFFA.se – allt om musik

Ryan Adams gitarrist Todd Wisenbacker öppnar upp om sitt förhållande till Ryan Adams, och säger att han rådde Adams att söka hjälp, efter det att anklagelser om sexuella kränkningar och manipulativt beteende började dyka upp.

I veckan skrev GAFFA om Phoebe Bridgers uttalande om Ryan Adams, där hon påpekade att Adams nätverk också spelat en roll i hans opassande beteende. Nu har Adams gitarrist Todd Wisenbaker postat ett inlägg på instagram där han skriver om sina upplevelser med musikern, rapporterar Rolling Stone.

 
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Todd Wisenbaker C.G.P. (@totally_tod)

(Todd Wisenbacker)

”Det fanns stunder då jag valde att tro på hans galna version av sanningen för att det var lättare än att tro att någon var kapabel till att vara ett sånt monster. Det är äckligt och pinsamt. Jag har nyligen fått veta att i stort sett allt han sagt till mig varit lögn, på lögn på lögn.”

Wisenbacker skriver vidare att han tidigare rådde Adams att söka hjälp: ”För ett tag sedan sa jag åt honom att söka hjälp och han bad mig hjälpa honom. Jag kommer aldrig ångra att jag försökt hjälpa någon som verkligen behövt det – jag tror på förlåtelse, försoning och tillfrisknande.”

Dock säger Wisenbacker att hans liv blivit en ”shitstorm” på grund av någon annans vanföreställning. Han förklarar att han inte velat uttala sig av rädsla för sin familjs säkerhet. Men att han inser att han har ett ansvar att göra det. Han avslutar med att skriva: ”Kvinnorna som uttalat sig är modigare än ord kan beskriva”, och uppmanar Ryan Adams att söka hjälp i texten under bilden.

FBI håller just nu på att utreda uppgifterna om sexuella konversationer mellan Ryan Adams och en minderårig kvinna.

 
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is incredibly hard for me to do but Ryan please get help.

Ett inlägg delat av Todd Wisenbaker C.G.P. (@totally_tod)

LÄS OCKSÅ: "Anklagelserna mot Ryan Adams är toppen av ett indiemusik-isberg"

ANNONCE