Nyhet

Popstjärnan åter redo för Sverige

GAFFA.se – allt om musik

"Likt en postmodern popstjärna lyckas hon ta den samtida, omedelbara musikens essens och förvandlade den till något innovativt, färgsprakande och intressant."

Arrangören Luger spar inte på krutet när de presenterar en spelning med Charli XCX men så handlar det ju också om en artist som är en mästare på att blanda det mainstreama med experimentella. Nu är hon äntligen redo för Sverige igen.

Charli XCX har skrivit för artister som MØ, Tove Lo, Iggy Azalea, Icona Pop, CupcakKe, Alma, Carly Rae Jepsen och många fler. 

Under de sex år Charli XCX varit en skivartist har hon släppt två album – True Romance från 2013 och Sucker från 2015 – men räknar man hennes mixtapes Pop 2 och Number 1 Angel (båda från 2017) samt hennes EP:s och samarbeten så har den brittiska stjärnan varit mer produktiv än de flesta.

p>

Med nya låtar som Blame It On Your Love ft. Lizzo, Spicy med Diplo och Dream Glow där hon samarbetar med k-popstjärnorna i BTS så fortsätter Charli XCX att befästa sin position som en av poppens mest intressanta artister just nu. 

Till Berns i Stockholm kommer hon 4 november.

LÄS OCKSÅ: Artist vägrade dela scen med polis

ANNONCE