Nyhet

11-åriga Nandi Bushell i trumduell med Queens Roger Taylor

GAFFA.se – allt om musik

Nandi Bushell har tidigare haft en trumduell med Foo Fighters Dave Grohl, och nu har den unge musikern ställt upp mot en av rockmusikens stora ikoner, skriver NME. Nämligen ingen mindre än Queen-trummisen Roger Taylor.

I en video på Bushells YouTube-kanal berättar den unga trummisen att hon bara var åtta år gammal när hon tog plats bakom trummorna för att spela låten Bohemian Rhapsody. Därefter var hon, med sina egna ord, "hooked" på Queens musik. 

– Att verkligen få spela med Mr. Taylor. Bara wow! säger Bushell i videon.


I videon sitter de två sida vid sida, bakom sina respektive trumset. Duellerna avlöser varandra tills Taylor till slut kastar upp händerna och erkänner sig besegrad. 

– Jag har precis haft ännu en FANTASTISK dag. Mr. Taylor var trevlig och snäll mot mig. Vi hade en liten trumduell och sedan jammade vi ett par Queen-låtar. Jag är så tacksam och uppskattar verkligen alla dessa overkliga upplevelser! Tack Mr. Taylor!!!, skriver Bushell i en kommentar till videon.

Nandi Bushell började sin unga karriär med att ladda upp covers på bland annat Queens Of The Stone Age och Foo Fighters på YouTube där hon spelade trummor. Sedan dess har hon tolkat spår av bland annat Blur, The Who och Led Zeppelin.


Se den hjärtevärmande videon av trumduellen med Roger Taylor här:



LÄS OCKSÅ: Se när Foo Fighters bjuder upp 11-åriga trumgeniet Nandi Bushell på scen

ANNONCE