Nyhet

Nytt svenskt konsertkoncept – The National, Tyler The Creator, Cat Power med flera bokade

GAFFA.se – allt om musik

Rosendal Garden Party heter arrangören FKP Scorpios nya musikaliska storsatsning. Den sker på Djurgården i Stockholm och idag presenterar man de bokade akterna Tyler, The Creator, The National, Sharon Van Etten, Cat Power, med flera.
 
Rosendal Garden Party ett fyradagarsevenemang som sker 8–11 juni där varje dag har olika inriktning.  
 
– Vi har tagit fram ett helt nytt evenemangsområde på en ny platsyta på gångavstånd från city och ett stenkast från publika kommunikationer”, säger Johanna Beckman hos arrangören FKP Scorpio, i ett pressmeddelande.
 
Den genrekorsande artistuppställningen på Rosendal Garden Party utmärks av såväl internationella storstjärnor som hyllade kritikerälsklingar. Klara är The National, Tyler, The Creator, Sharon Van Etten, Cat Power, Albin Lee MeldauJungle och Arlo Parks och fler artister tillkommer.
 
Varje dag har olika inriktning – en huvudakt i sällskap med musikaliskt närbesläktade artister. Biljettupplägget går ut på att ju fler dagar du köper biljett till desto större rabatt ges. 
 
– Det här konceptet har potential att blir stort och växa men vi vill samtidigt att det ska kännas nära och hemma”, säger Johanna Beckman. 
 
Upplägget är som följer:
 
Onsdag 8 juni
artister utannonseras inom kort
 
Torsdag 9 juni
artister utannonseras inom kort
 
Fredag 10 juni
The National
Sharon Van Etten
Cat Power
Albin Lee Meldau
 
Lördag 11 juni
Daniela Rathana
Tyler, The Creator
Jungle
Arlo Parks
Daniela Rathana
 
ANNONCE