Nyhet

Roger Taylor från Queen om vaccinskeptiker: "De måste vara okunniga och dumma"

GAFFA.se – allt om musik

Queens trummis Roger Taylor ansluter sig till debatten med ett uttalande om vaccinet mot Covid-19. Det är något som verkligen kan skapa debatt, och alla har sin egen åsikt. Trummisen måste dock antas vara för vaccinet.

– De måste vara okunniga och dumma, sa Roger Taylor i podcasten Kyle Meredith With om vaccinskeptiker, skriver musikmedia Consequence Of Sound.

Han medverkade för att prata om sitt kommande soloalbum Outsider. Här pratade han om hur mycket albumet är inspirerat av den stora nedstängningen 2020.

– Jag tror att det var väldigt allvarligt i Europa och jag kände verkligen med människor i Milano. Du vet, inlåst i en lägenhet med ett sovrum. Det var en läskig tid, säger Roger Taylor i podden och tillägger att singeln Isolation från albumet verkligen är inspirerad av dessa känslor.

I podden talar trummisen också om hur alla vill lägga den globala pandemin bakom sig, och att det enligt honom bara finns ett sätt att göra det:


– Vaccinationer har funnits med oss ​​länge nu och de fungerar. Vänligen vaccinera dig, säger Queens trummis och soloaktuella Roger Taylor i podden.

Lyssna på singeln Isolation från Roger Taylors nya soloalbum Outsider nedan:LÄS OCKSÅ: Dave Grohl antyder att Nirvana kan ändra omslaget till Nevermind

ANNONCE