Nyhet

Eminem, Snoop Dogg och Dr. Dre tillsammans i studion

Raptrion hintar om nytt samarbete i inlägg på sociala medier.

Rap och hiphop-producenten Dr. Dre är en erkänd figur i musikbranschen sedan länge. På albumet 2001 från 1999 samarbetade han med både Eminem och Snoop Dogg och har även producerat många av Eminems stora hits så som The Real Slim Shady och My Name Is.

Tidigare i veckan delade Eminem, också känd som Marshall Mathers, en bild på Twitter föreställande trion tillsammans i en studio, med texten:

”bara några bröder.. som hänger.”


Fler detaljer än så avslöjas inte, men bilden har fått fans att spekulera kring ett potentiellt nytt samarbete mellan rap-giganterna, skriver NME.


Under förra veckan meddelade också Snoop Dogg att han och Dre börjat göra musik ihop igen.

”Vi pysslar med en grej. Jag vill inte prata om det för mycket, men vi jobbar ihop igen. Det är 30 år sedan vi jobbade på en skiva och vi gör något, vi jobbar på en grej”, berättade Snoop för ET Online på röda mattan inför premiären av hans nya film Day Shift.

Trion gjorde succé under Super Bowls halvtidsshow i februari, där de uppträdde tillsammans med Anderson .Paak och 50 Cent i en stjärnspäckad line-up. Snoop Dogg och Dr. Dre sa då att de hoppas att framträdandet banar väg för NFL att dra nytta av fler hiphop-artister i framtiden.


Se klipp från framträdandet här:

LÄS OCKSÅ: SNOOP DOGG LANSERAR FRUKOSTFLINGOR – JACK WHITE FÖRVIRRAD

ANNONCE