Nyhet

Snoop Dogg lanserar frukostflingor – Jack White förvirrad

Rapikonen släpper flingor med ”mer marshmallows.”

Utöver musik är rapstjärnan Snoop Dogg även engagerad i livsmedel, närmare bestämt frukostflingor. Artisten har nyligen tillkännagivit att han lanserar sina egna flingor, kallade ”Snoop Loopz”, enligt NME.

Det är entreprenören och rapparen Master P som delat beskedet i ett inlägg på Instagram.

”Snoop Dogg vi tar över matbutikerna. Ju mer vi tjänar ju mer ger vi”, skriver han i texten tillhörande en bild som föreställer ett flingpaket med en blå hund.

De glutenfria flingorna utlovar ”mer majs, mer smak och mer marshmallows” och släpps under Broadus Foods, ett företag som ägs av Snoop Dogg själv. Enligt flingornas egen hemsida kommer en del av vinsten från försäljningen att gå till välgörenhetsorganisationer med olika inriktning, däribland hemlöshet.

En artist som förvirrats över rapartistens kommande frukostflingor är ena halvan av White Stripes, musikern och låtskrivaren Jack White.

I ett inlägg på Instagram ifrågasätter han innehållet av marshmallows:

”Fotot av kartongen innehåller orden ’mer marshmallows’. Mer än vad? Om det är en helt ny flingsort, kan det inte var mer än tidigare. Är det ett påstående som säger att flingorna har mer marshmallows än säg … en påse sand eller en typisk caesarsallad? Eller, är det ett KRAV från Snoop Dogg själv att vi behöver mer marshmallows i den här världen överlag? Jag hoppas på den senare teorin.”

Rapikonen har inte bemött Whites frågor och ett officiellt releasedatum för flingorna saknas fortfarande.

LÄS OCKSÅ: KANYE WEST HOTFULL MOT PETE DAVIDSON MED FEJKAD LÖPSEDEL
ANNONCE