Nyhet

Gene Simmons meddelar: ”Kiss kommer att fortsätta på sätt jag inte ens tänkt på”

I en ny intervju berättar Simmons om sina idéer med fortsatta shower.

Kiss är för närvarande ute på sin sista världsturné, End Of The Road World Tour, som under sommaren besökte både Stockholm och Göteborg.

I en intervju från slutet av juni med finska nättidningen Chaozine, meddelade Gene Simmons att bandet lägger till hundra städer till på turnéschemat. När reportern Arto Mäenpää frågade om resan tar slut 2023, svarade Simmons:

– Jag vet inte, vi har aldrig pensionerat oss tidigare, det är vår första gång. Det är som att måla en tavla eller skriva en bok – när någon säger ”när är det klart” och du är i mitten av det, så vet du inte. Men du vet att det kommer bli klart. Turnén går så bra och bandet är så starkt, varje kväll är verkligen en solid show, crew:et är glada, alla är glada. Så vi har bestämt att vi ska lägga till hundra städer innan vi slutar. Och jag vet inte hur lång tid det kommer att ta.

Nu berättar Simmons i podcasten Let There Be Talk att han tror att Kiss kommer att ha en fortsatt framtid, även efter att bandet slutat turnera, skriver NME.

– Kiss, det turnerande bandet kommer att sluta. Men bara det turnerande bandet. Kiss kommer att fortsätta på andra vis. Jag har inga problem med att fyra värdiga tjugoåringar tar på sig sminket och gömmer sin identitet, säger han och fortsätter:

– Kiss kommer att fortsätta på sätt jag inte ens tänkt på. Men jag skulle tänka mig … Du vet, The Blue Man Group och Fantomen På Operan-turnéer världen runt med olika aktörer. Det skulle kunna finnas och borde finnas en Kiss-show, typ live på scen med effekter och allt sånt, men också en semi-biografisk grej om fyra dumskallar från gatan i New York som slutar med en tredje akt i fullt firande, en hel performance. Inte med oss. Även om vi skulle kunna hoppa in då och då.

Vidare pratar Simmons och värden Dean Delray om var den sista konserten kommer att äga rum. Gene säger att han inte vet om det blir New York, men förklarar att det viktiga är att den sista spelningen faktiskt är den sista.

Lyssna på hela podcastavsnittet här:

LÄS OCKSÅ: KISS UTÖKAR SIN TURNÉ MED HUNDRA STÄDER
ANNONCE