Nyhet

Kiss utökar sin turné med hundra städer

Nu avslöjar Gene Simmons att bandet kommer att spela fler datum framöver.

Kiss är för närvarande ute på sin sista världsturné som verkar ha fått ytterligare datum tillagda, åtminstone om man ska tro Gene Simmons själv.

I en intervju med den finska nättidningen Chaozine berättar han att bandet kommer att spela i hundra städer till, när reportern Arto Mäenpää frågar om resan tar slut 2023.

– Jag vet inte, vi har aldrig pensionerat oss tidigare, det är vår första gång. Det är som att måla en tavla eller skriva en bok – när någon säger ”när är det klart” och du är i mitten av det, så vet du inte. Men du vet att det kommer bli klart. Turnén går så bra och bandet är så starkt, varje kväll är verkligen en solid show, crew:et är glada, alla är glada. Så vi har bestämt att vi ska lägga till hundra städer innan vi slutar. Och jag vet inte hur lång tid det kommer att ta, säger Simmons i intervjun.

På frågan om de gamla medlemmarna kommer att vara med på bandets sista föreställning svarar Simmons:

– Vi har försökt få med dem. Jag och Paul (Stanley) träffade Ace (Frehley) och försökte få honom att komma tillbaka, han sa ”jag vill ha det här och det här” och vi sa att vi kan inte göra det. Vi frågade Ace och Peter (Criss) om de ville vara med i dokumentären, de sa nej. De ville ha full kontroll över redigeringen. Vi sa ”kom ut på turné och var med på extranumren”, Ace sa nej. ”Om jag ska vara med får ni be Tommy (Thayer) att gå, jag vill vara Spaceman”. Och jag sa att det inte kommer ske.

Gene Simmons meddelar samtidigt att dörren alltid är öppen om de gamla medlemmarna vill vara med på extranumren, men att de inte kommer att göra sig av med varken Tommy eller Eric (Singer).

Lyssna på hela intervjun här:

LÄS OCKSÅ: Kiss tackar fans i Österrike med australiensisk flagga

Lyssna på den senaste tidens bästa låtar, spellistan uppdateras kontinuerligt:

ANNONCE