Nyhet

Första artisterna klara för Åre Sessions 2023

Musikfestivalen Åre Sessions återvänder till Åre för sin femte upplaga den 28 april-1 maj 2023. Nu presenteras de fem första artisterna.

Åre Sessions presenterar nu både datumen för festivalen 2023, fredag 28 april till måndag 1 maj, och de fem första artisterna att ta plats i programmet. Så Mycket Bättre-aktuella Daniela Rathana, storfavoriten Sarah Klang, folkmusiksensationen Sara Parkman, internationellt hyllade dans/electro-duon Gidge och TikTok-hajpen BELL är alla klara för Åre Sessions 2023.

– Det känns helt fantastiskt att återigen få välkomna både bybor och inresta skid- och musikfantaster till Åre Sessions, och att redan nu kunna dela med oss av de första artisterna! En riktigt stark förstafemma med bland det bästa landet har att erbjuda på en festivalscen, säger Liza Nilsson från arrangören Luger i ett pressmeddelande.

Precis som tidigare år gäller SkiPasset som festivalbiljett – ett upplägg som manifesterar festivalens själva själ och DNA; att kombinera dagar i backen med fantastiska konsertupplevelser på kvällen.


Mer information hittar du på https://www.aresessions.se.

LÄS OCKSÅ: LISTA: Artister och gäster i Musikhjälpen 2022

ANNONCE