Nyhet

Bayside Festival fyller på med tre nya namn

GAFFA.se – allt om musik

I dagens släpp till Bayside får tre stora namn ta plats. Vi ser bland annat Daniel Adams-Ray, aktuell från Så Mycket Bättre, som formade om hur svensk pop lät med solodebuten Svart, Vitt Och Allt Däremellan. När 10-talet summerades stod det klart att Gubben I Lådan var den mest streamade låten på svenska under hela decenniet. 2020 återvände han och har under det senaste året släppt flera singlar som bland annat Avundsjuk På Regnet (feat. Miriam Bryant)

Med låtar som Kick Out The Epic Motherf**ker, Born To Rage, One Last Night On Earth och This Time har Dada Life gjort sig ett namn på dansgolvet. Det framgångsrika DJ- och producentparet har också kommit att bli lite av ett internationellt musikfenomen.

Helsinborgs EDM-stjärna KAAZE kommer lägga sin festivaldebut i Sverige på hemmaplan. Den pampiga form av progressiv elektronisk dansmusik som KAAZE (eller Mick Kastenholt som han egentligen heter) spelar, har tagit honom till de stora scenerna och festivalerna runt om i världen och gett honom en plats bland namn som Tiësto och Hardwell.

Bayside Festival sker i Helsingborg 15-16 juli. Sedan tidigare har man gjort klart med Kygo (NO), Zara Larsson, Hov1, Bolaget, ODZ, Tjuvjakt, Adaam, Myra Granberg, Snövit och Loam.

LÄS OCKSÅ: 33 färska skivor du bör kolla in

ANNONCE