Nyhet

Harry Styles till Sverige – tar med sig hyllat indieband

GAFFA.se – allt om musik

Harry Styles presenterar idag sju nya datum till sin kommande turné och här hittar vi ett nytt Sverigedatum som ersätter den slutsålda spelningen på Avicii Arena som var satt 1 mars 2021. Nu blir det istället Tele2 Arena och fler biljetter släpps.

Harry Styles har etablerat sig som en av de största artisterna vi har just nu. Hans självbetitlade solodebutalbum blev en av världens tio mest sålda album under året och under den första veckan hade det den största försäljningen som en manlig artist har haft genom tiderna. Hans andra album, Fine Line, toppade Billboard 200 när det släpptes, vilket gjorde det till Harrys andra album som listats som nummer ett i USA. Albumet gjorde listhistoria och stod för den största försäljningsveckan för en manlig brittisk soloartist sedan Nielsen Music började registrera elektronisk försäljningsdata 1991.


Sedan den före detta One Direction-stjärnan startade sin solokarriär har han bland annat knipit två Brit Awards, en Grammy, en Ivor Novello Award, en American Music Award och flera andra priser världen över. 

Harry Styles Love On Tour-konserter flyttades fram till följd av pandemin men kunde genomföras i USA i höstas där den första konserten ägde rum i Las Vegas i september. Harry genomförde över 40 konserter i hela USA i slutet av förra året och 29 juni väntar Tele2 Arena i Sverige. Som förband kan man räkna med det hyllade indiebandet Wolf Alice.


LÄS OCKSÅ: Film om Union Carbide Productions får premiär

ANNONCE