Nyhet

Sinéad O'Connor inlagd på sjukhus efter sonens död

GAFFA.se – allt om musik

Som vi skrev förra veckan upplevde Sinéad O'Connor varje förälders värsta mardröm när hennes 17-årige son hittades död, efter att han hade tagit sitt eget liv. Hon är nu inlagd på sjukhus, skriver CNN.

Några dagar efter sonens död skrev den irländska sångerskan några oroande tweets på en inofficiell Twitter-profil där hon indikerade att hon skulle ta sitt liv.

– Jag har bestämt mig för att följa min son. Det är ingen idé att leva utan honom. Allt jag rör vid förstör jag. Jag stannade här bara för honom. Och nu är han borta, skrev hon enligt CNN.

Några timmar senare skrev hon dock att hon nu var på väg till behandling.

– Jag borde inte ha sagt det. Jag är hos polisen nu och på väg till sjukhuset. Jag är ledsen att jag gjorde alla oroliga. Jag är vilsen utan min son och hatar mig själv. Sjukhuset kommer att hjälpa mig lite. Men jag vill hitta Shane. Det här är bara en fördröjning.


Den irländska sångerskan och låtskrivaren, mest känd för sin tolkning från 1990 av Prince-låten Nothing Compares 2 U, har de senaste åren varit öppen med sina psykiska problem.

2018 konverterade hon till islam och tog namnet Shuhada 'Sadaqat, men hon uppträder fortfarande under namnet Sinéad O'Connor.

Förutom Shane har hon tre andra barn.


2021 publicerade hon sin hyllade självbiografi, Rememberings. Hennes senaste album är I'm Not Bossy, I'm The Boss från 2014.

Har du eller någon du känner självmordstankar? Det finns hjälp att få:

På Mind Självmordslinjen kan du chatta via mind.se eller ringa på telefon 90101.

LÄS OCKSÅ: Sinéad O'Connor i djup sorg: Min son är död

ANNONCE