Nyhet

Roger Waters säger att han är "mycket viktigare" än Drake och The Weeknd

I en ny intervju klagade den tidigare Pink Floyd-medlemmen på att flera medier skulle recensera The Weeknds spelning i Toronto istället för hans.

Roger Waters är oförstående inför att kanadensiska medier inte har skrivit om hans två spelningar som ägde rum för några dagar sedan i Toronto. Det framgår av en intervju som The Globe And Mail har gjort med honom.

Waters frågar journalisten varför varken deras tidning eller andra kanadensiska medier har recenserat hans två konserter. Enligt journalisten berodde bristen på recensioner på att The Weeknd skulle ha inlett sin After Hours' Til Dawn-turné i samma stad, samma kväll. Även om det slutade med att spelningen ställdes in på grund av strömavbrott i regionen.

En förbryllad Waters skriver: "Jag har ingen aning om vad eller vem The Weeknd är, för jag lyssnar inte på så mycket musik. Folk har sagt till mig att han är en stor akt. Nåväl, jag önskar honom väl. Jag har ingenting emot honom. Skulle det inte ha varit möjligt att recensera hans konsert ena kvällen och min konsert den andra kvällen?"

Han säger att han inte är ute efter att göra ett personligt påhopp. 

"Jag säger bara att det verkar konstigt. Och förresten, med all respekt för The Weeknd eller Drake eller någon av dem, så är jag långt, långt, mycket viktigare än någon av de någonsin kommer att bli, oavsett hur många miljarder strömningar de har."

LÄS OCKSÅ: Drake visar upp brev från polisen – förnekar rykten om ett gripande

 

ANNONCE