Nyhet

Drake visar upp brev från polisen – förnekar rykten om ett gripande

Det ryktas att Drake ska ha gripits av svensk polis i Stockholm, vilket förnekas av hans team. Samtidigt visar Drake upp ett brev från polisen i sociala medier.

Stockholmspolisen vill inte kommentera ryktena, medan Drakes team förnekar uppgifterna som cirkulerar sedan i fredags den 15 juli. Två dagar efter att artisten hade landat för ett besök i den svenska huvudstaden på onsdagen så spreds uppgifter på sociala medier om att han skulle ha gripits på nattklubben Berns i ett festsammanhang. Ett av ryktena gör gällande att det skulle vara drogrelaterat.

– Stockholmspolisen gör narkotikakontroller 365 dagar om året, men huruvida vi gjort någon kontroll på den här nattklubben eller inte samt om någon artist är gripen eller inte svarar vi inte på, säger polisens presstalesperson Ola Österling till Aftonbladet.

Drakes team har hela tiden förnekat uppgifterna och sagt att artisten inte befinner sig i häkte. Och inget av ryktena som cirkulerar har kunnat bekräftas. 

Däremot har Drake nu valt att lägga upp ett foto av ett informationsbrev på engelska från den svenska polisen på Instagram. "Information for Those Suspected of a Crime and Subsequently Detained" lyder rubriken på informationsbladet. Det är oklart om det är ett brev riktat till artisten och det är också oklart exakt vad brevet uttrycker.

Nedan kan du se inlägget som Drake har gjort på Instagram:





LÄS OCKSÅ: Kanye West stäms för avhopp från Coachella






ANNONCE