Nyhet

Dogges otippade svar om varför han inte medverkat i Så Mycket Bättre

GAFFA.se – allt om musik

Rapparen Dogge Doggelito är gäst i det senaste avsnittet av podcasten Fördomspodden. Som konceptet lyder bär avsnittet på massor av fördomar som programledaren Emil Person har kring artisten. En av dem var att rasism är anledningen till att Dogge inte fått medverka i Så Mycket Bättre, men Dogge har en annan tes.

– Jag tror mer jag har liksom legat med producentens fru eller någonting. Jag har ingen aning faktiskt, säger han i podden. 

En fördom som emellertid visade sig ha lite sanning i sig var att han skulle ha fått papegojor till att säga obscena saker. Han har nämligen ett intresse för fågelarten.

– Min dotter fyllde två år och då tänkte jag att jag gör som min farsa gjorde, jag köper två papegojor till henne. Och det tog inte en lång stund innan det blev fyra papegojor, sen blev det sex stycken och det ökade hela tiden. Till sist hade jag fött upp 16 papegojor. 


Han minns även det första paret trosor han fick uppkastade på scenen och som han sedan ramade in. 

– Jag var på Hultsfredsfestivalen och det var en tjej som stod längst fram och så såg jag hur hon tog av sig trosorna och kastade på mig. Och så sjöng jag konserten klart, och tänkte: “Det här är de första trosorna någon kastar på mig, de måste jag spara.” Så jag sparade dem och ramade in dem med några pappersbitar. 

Dogge berättar även om när han stal en permobil och om dess ägare som var nöjd med en selfie med hiphop-stjärnan när permobilen senare lämnades tillbaka. Han säger även att han har träffat kungen vid flera tillfällen och en av dessa gånger gjorde han något förbjudet.


– Jag hälsade på drottningen och pussade henne på varsin kind. Det fick man inte göra, men det hade jag ingen aning om. Sen skulle jag hälsa på kungen och då sa han: “Hälsa går bra, men inga kyssar tack.”

Dogge är en av de som tror att månlandningen endast är påhitt och något som
Stanley Kubrick har filmat. Det är kanske också en av anledningarna till att han ännu inte fått förfrågan till att medverka i Så Mycket Bättre ...

Nedan kan du lyssna på hela avsnittet: 


LÄS OCKSÅ: Spice Girls-medlemmar deltar i uppmärksammad reality show

Lyssna på det senaste och bästa inom Hiphop/R&B:


ANNONCE