Nyhet

SÅ MYCKET BÄTTRE: Omar Rudberg klar för årets säsong

"Alltså jag måste bara vara med."

Young Royals-skådespelaren och den forne The FO&O-medlemmen Omar Rudberg ansluter till årets Så Mycket Bättre-gäng i TV4, skriver TT.

– Alltså jag måste bara vara med, berättar artisten trots ett fullspäckat schema med musikkarriär och inspelningar av den tredje säsongen av Netflix-serien Young Royals.

Sedan tidigare är Marit Bergman, Eagle-Eye Cherry, Dogge Doggelito, Lasse Holm, Ellen Krauss, Mapei, Peg Parnevik och Sanne Salomonsen klara för musikprogrammet.


Dessutom kunde GAFFA idag avslöja att den Grammisprisade Jonathan Johansson också deltar i årets säsong. Han berättade att det inte var självklart att tacka ja:

– Det finns ju massor av för- och nackdelar, så är det bara. På ett sätt har det handlat om att vara stolt, att jag har velat klara mig utan det. Det var långt ifrån självklart att jag skulle tacka ja. Vissa är bekväma med att bli igenkända på Ica och jag är verkligen inte det, jag lever ett väldigt anonymt liv och trivs med det. Det har verkligen varit en tung grej, det som kallas för privat värderar jag högt.

Han fortsätter:


– Sen har vi det här – man ska ju sitta där och bli tolkad av en massa människor och man kanske inte kommer älska allting man hör… Det känns som ett minerat fält, det här samtalet, haha.

LÄS OCKSÅ: GAFFA AVSLÖJAR: Jonathan Johansson klar för Så Mycket Bättre

ANNONCE