Nyhet

Rihanna och ASAP Rocky har fått barn

Rihanna och ASAP Rocky har fått sitt första barn.

Det har gått ett antal år sedan Rihannas senaste album, men i slutet av förra året så ryktades det om att musikerns nionde studioalbum kommer att se dagens ljus inom en snar framtid. Den nya musiken ska också vara "helt annorlunda" från Rihannas tidigare släpp, det skrev NME.

I en intervju med Associated Press i september 2021 sa Rihanna följande om sin nya musik:

– Du förväntar dig inte vad du kommer att höra, tänk bara på det. Vad du än vet om Rihanna så kommer det inte att vara det du kommer höra. Jag experimenterar verkligen och musik är som mode, det ska finnas plats för att leka, jag ska kunna gå med precis de kläder jag vill och behandla musik på samma sätt. Så jag har roligt och [musiken] kommer att bli helt annorlunda.

Hennes pojkvän, rapparen ASAP Rocky, gjorde 2019 ett uppmärksammat besök i Sverige, som slutade i flera veckor på Kronobergshäktet och slutligen en misshandelsdom för stjärnan. Det var i samband med en spelning i huvudstaden som ASAP och delar av hans entourage häktades av svensk polis efter att de ska ha misshandlat en 19-årig man på en gata i staden. De åklagade yrkade på att de agerat i självförsvar men förblev ändå häktade under en tid. Domen blev tillslut en villkorlig frigivning och betalning på en ganska modest summa i skadestånd till offret. Frigivningen gavs utan krav om att återvända till Sverige för ytterligare rättsliga påföljder.

Sedan var det desto gladare nyheter när paret i januari 2022 utannonserade att de skulle bli föräldrar, då Rihanna var gravid. Detta meddelade paret genom gemensamma bilder på Instagram, som nu har tagits bort.

Den glada nyheten fick sig sedan en törn när ASAP Rocky greps ännu en gång, denna gång misstänkt för inblandning i en skjutning i Los Angeles, USA, som ska ha skett i november 2021, enligt NBC News. Offret som överlevde ska ha berättat för polisen att ASAP Rocky och ytterligare två personer gick fram till honom på gatan. Han hävdar att artisten hade en pistol i handen och sköt tre till fyra gånger mot honom.

Rapparen anhölls så fort han landade på flygplatsen LAX i Los Angeles med privatflyg från Barbados. Detta efter att ha varit på semester med sin barbadiska flickvän. 


TMZ avslöjar nu att paret har fått sitt första barn och födseln ska ha ägt rum förra veckan. Det blev en pojke.

"Jag tror att jag kommer vara en otrolig, anmärkningsvärt fantastisk pappa överlag, har Rocky tidigare sagt.

"Jag hoppas att vi kan omdefiniera vad som anses vara 'anständigt' för gravida kvinnor. Min kropp gör otroliga saker just nu, och jag kommer inte att skämmas för det. Den här tiden ska kännas firande. För varför ska du dölja din graviditet?”, har Rihanna tidigare sagt till Vogue under sin graviditet.

Nedan kan du se musikvideon till ASAP Rockys D.M.B. som gästas av Rihanna:

LÄS OCKSÅ: GAFFA Quiz – får du alla rätt?

ANNONCE