if(navigator.userAgent.match(/MSIE|Internet Explorer/i)||navigator.userAgent.match(/Trident\/7\..*?rv:11/i)){ } Rammstein avslöjar nytt album och släpper singel med musikvideo

Nyhet

Rammstein avslöjar nytt album och släpper singel med musikvideo

GAFFA.se – allt om musik

Under gårdagen offentliggjorde Rammstein sitt nya album Zeit och släppte samtidigt albumets titelspår som första singel, tillsammans med en musikvideo som du kan se här:

När bandets utsålda arenaturné fick skjutas upp på grund av pandemin använde Rammstein tiden till att skapa albumet Zeit. Det släpps exakt tre år efter deras förra självbetitlade album. På titelspåret Zeit sjunger frontmannen Till Lindemann om förgänglighet och den dyrbara, flyktiga lyckan i det perfekta ögonblicket, framgår i ett pressmeddelande.


Det är snart 30 år sedan bandet spelade in sitt debutalbum Herzeleid i Polarstudion i Stockholm. Nine Inch Nails frontman Trent Reznor fastnade då direkt för albumet och plockade in två av Rammsteins låtar till soundtracket av David Lynchs film Lost Highway.

Sedan dess har bandet sålt mer än 20 miljoner album runt om i världen och turnerat flitigt. I sommar kommer Rammstein till Göteborg, och spelar två utsålda kvällar på Ullevi, den 29:e och 30: juli.

LÄS OCKSÅ: Rammstein-sångaren inte gripen – men varnad av rysk polis


ANNONCE