Nyhet

Slipknot avslöjar nya medlemmen Tortilla Mans identitet

GAFFA.se – allt om musik

Efter att percussionisten Chris Fehn sparkades från Slipknot 2019, togs en ny medlem in med utochinvänd mask. Då publiken tyckte att masken liknade en tortilla blev han känd som ”Tortilla Man”, men också som ”New Guy”.

Fram tills igår har hans identitet varit okänd. Men i ett inlägg på bandets Instagram, som sedan dess är borttaget, gjordes tillkännagivandet att Michael Pfaff finns bakom masken, skriver MetalSucks.


Bilden föreställde Michael Pfaff hållandes en lapp där det stod ”Jag är Michael Pfaff, AMA, onsdag 3/16/22, 2 pm CT, u/knotfestofficial”. I samband med avslöjandet hölls alltså en ”ask me anything” (AMA) på reddit, där fans fick möjlighet att ställa frågor till den nya medlemmen.

En användare frågade: ”Vid vilket tillfälle kände du dig inte längre som den nya killen i bandet, utan som att du faktiskt var en del av det?”, varpå Michael svarade ”idag.”

En annan frågar hur han reagerade på detektivarbetet som pågick på nätet för att ta reda på vem han var, innan identiteten avslöjades.


”Det var toppen. Att se det utvecklas var fantastiskt. Teorierna, detektiverna. Fantastiskt.”, svarade Pfaff då.

”Hur svårt var det att hålla din identitet hemlig när du först gick med i bandet? Fick du berätta för någon, eller bara för bandet och familjen?”, frågar en annan användare, som fick svaret:

”Det var ganska svårt. Nuförtiden är alla på internet och har en telefon …. du skulle kunna berätta för någon i mataffären och helt plötsligt är det på internet. Jag flög till LA två gånger innan min fru ens visste om det.”


Läs hela tråden här.

Slipknot kommer till Sverige och spelar på Malmö Arena den 15 augusti.

LÄS OCKSÅ: Corey Taylor utlovar nytt album med Slipknot i år


ANNONCE