Nyhet

Billie Eilish jobbar på nytt album

"Vi träffar varandra hela tiden och har börjat göra musik igen."

Under förra året släppte Billie Eilish sitt andra album Happier Than Ever, och nu bekräftar artisten att hon börjat arbeta på ett nytt, tillsammans med brodern Finneas O’Connell.

I en intervju med Vanity Fair berättar hon om sin relation till brodern och musikmakandet:

– Vi träffar varandra hela tiden och har börjat göra musik igen. Vi har precis inlett processen med att skapa ett album, vilket är väldigt spännande. Vi har specifika dagar när vi ses, vilket är väldigt trevligt för du vet, man dras med i livet. Jag hänger med min bror mycket, det är min polare.


Intervjun med Vanity Fair är en del av en serie där Eilish årligen svarar på diverse frågor. Se hela intervjun här:

Billie Eilish slog igenom 2019 med debutalbumet When We All Fall Asleep, Where Do We Go, som bland annat belönades med fyra Grammys.

I dagsläget är Eilish bland annat aktuell med ett framträdande på klimateventet ”The Earthshot Prize”, grundat av Storbritanniens prins William.


Eventet hålls i Boston den andra december och Eilish kommer att dela scen med bland andra Annie Lennox, Ellie Goulding och Chloe x Halle, enligt NME. Ceremonin kommer att streamas Earthshot Prizes YouTube-kanal, men sänds dock inte förrän den fjärde december.

LÄS OCKSÅ: KÖP HANDSKRIVEN BILLIE EILISH-TEXT – OCH BEKÄMPA VÅLD MOT KVINNOR

ANNONCE