Nyhet

Jelly Crystal bjuder in till unik konsert

Artisten intar Södra Teatern i Stockholm tillsammans med flera gäster.

Den 19 mars ställer sig Jelly Crystal på Stora Scen på Södra Teatern i Stockholm. Tillsammans med sitt band bjuder han in till The Prince Show, en unik spelning som bara kan upplevas vid detta tillfälle. Gästar under kvällen gör Alice Boman, Boko Yout, Broder John, El Perro Del Mar och Sarah Klang.

När Jelly Crystal förra året släppte sin EP Freak Show gav GAFFA fyra stjärnor och skrev följande:

"Låten som lyckas fånga skivans bisarra livsåskådning heter Bloody Mary tillsammans med Stella Explorer. Det är en suggestiv glampoplåt med bombastiska trummor, en långsam hawaiiansk gitarrslinga och som ger en dåligt samvete över att vilja dansa till rader som ”Because I don’t like you anymore, I don’t like you anymore”.


Men den bästa låten heter däremot precis som albumets titel, Freak Show. Det är en hjärtskärande duett med indiepop-sångerskan Esther, där hon är skönheten och han odjuret. Hans släpiga röst tillsammans med hennes sammetslena skapar den ultimata kontrasten och skildringen av en relation som tar slut.

Freak Show är ingen flyktväg ur vardagen. Den kastar sig mellan olika genrer medan hans säregna röst binder ihop allt till en helhetsupplevelse. Framför allt är det en smart skiva som skildrar det vardagliga vi håller på med och blottlägger det sinnessjuka i det."

Biljetterna släpps imorgon den 24 november kl. 10:00 via www.luger.se/jelly-crystal


LÄS OCKSÅ: "Bob Hund inleder turné med ny singel"

ANNONCE