Nyhet

Liam Gallagher slår tillbaka: "Alla som har problem med att jag sjunger Oasis-låtar är inte riktiga Oasis-fans"

"They are just massive CUNTZ."

Liam Gallagher har svarat på kritiken efter att ha sjungit Oasis-låtar på konserter. Den forna Oasis-medlemmen inkluderar ofta några låtar av bandet i sina solo-sets, rapporterar NME. På Twitter skriver han:

– Alla som har problem med att jag sjunger Oasis-låtar är inte riktiga Oasis-fans, bara stora fittor.

Till det la han till:


– Oasis tills jag dör.

Gallagher spelade två spelningar på Knebworth Park i somras, vilket förevigades i konsertfilmen Knebworth 22. Inför filmens släpp avslöjade artisten att det inte skulle finnas några Oasis-låtar i dokumentären eftersom han hävdade att hans bror och tidigare bandkamrat Noel Gallagher "blockerade dem".

Regissören Toby L berättade för NME om Liams återkomst till Knebworth Park och kallade det för "en stor händelse för en ny generation fans som inte levde under Oasis tid".


– Jag tänkte att det var väldigt vackert eftersom vi alla har gått igenom en så svår tid under de senaste åren, berättade regissören.

I ett tidigare uttalande förklarade Gallagher att han var förvånad över att han fick spela på Knebworth två kvällar, 26 år efter att han spelade där med Oasis:

– Att ha spelat för flera generationer på samma plats med så många års mellanrum var bortom bibliskt. Jag är så glad att vi dokumenterade det. Knebworth för mig var och kommer alltid att vara en hyllning för fansen och musiken. Njut av filmen och låt oss göra det igen om 26 år till.


Tidigare i veckan gick Boardmasters ut med att Liam Gallagher kommer att spela på festivalen 2023 tillsammans med artister som Florence + The Machine, Little Simz och Four Tet.

LÄS OCKSÅ: "Wilko Johnson är död"

ANNONCE