Nyhet

SZA avslöjar ny albumtitel – släpps nästa månad

Ctrl får en uppföljare nästa månad, S.O.S, även om SZA berättar att hon är "väldigt stressad" inför deadline.

R&B-stjärnan SZA planerar att släppa sitt kommande album, S.O.S, nästa månad, rapporterar Billboard. Hon berättar att hon är "väldigt stressad" av att möta deadline inför uppföljaren av den hyllade föregångaren Ctrl, och menar att hennes karriär kanske inte kommer vara långvarig.

– Jag känner att musik, i denna kapacitet, inte är livslång, berättar hon för Billboards Heran Mamo och fortsätter:

– Jag gillar att skapa, skriva och sjunga, och jag älskar att dela det. Men jag vet inte om jagandet efter berömmelse, eller vad jag nu förväntas göra, inte är hållbart för mig eller för någon. Jag ska i alla fall göra min grej nu och göra mitt absolut bästa.


SZA uttryckte också oro inför musikindustrins processer.

– Jag hatar analyserna i samband med att släppa nytt. Jag har definitivt hört termen digital tjänsteleverantör mer den här veckan och förra veckan än jag någonsin har gjort. Jag gillar inte hur det låter – det låter stressigt och som något som kräver mycket uppmärksamhet och manövrering. Jag hatar också ordet singel. Det är som; "vad fan skiljer en singel från annan skit på mitt album som jag gillar"? Varför måste det vara annorlunda?

Hennes senaste singel, Shirt, kom ut med Lakeith Stanfield som gästade hennes video och följde andra låtar som Good Days samt hennes Doja Cat-samarbete Kiss Me More.


LÄS OCKSÅ: "Mariah Carey nekas titeln som ”Queen Of Christmas

ANNONCE