Nyhet

Silvana Imam blir en del av FIFA 23

"Hela Vägen Upp är en hyllning till alla mina hårt arbetande systrar, syskon och bröder."

Den flerfaldigt Grammisbelönade rapartisten Silvana Imam är aktuell med både filmroll och singelsläpp. Singeln Hela Vägen Upp släpps idag och kommer dessutom att vara med i FIFA 23, enligt ett pressmeddelande.

”Jag tror vi alla är i behov av ljus just nu. Hela Vägen Upp är en hyllning till alla mina hårt arbetande systrar, syskon och bröder. Speciellt hon som extrajobbar på fiket för att få det att gå runt. Älskar er alla, vi är i det här ihop.”, säger Silvana Imam om den nya låten i meddelandet.

Hela Vägen Upp gästas av hiphop-artisten Jaqe och kommer att vara en del av soundtracket till fotbollsspelet FIFA 23, mer exakt i spelläget ”Volta.” Soundtracklistan delas med artister som Nas, Central Cee, Denzel Curry och Jack Harlow.


Singeln beskrivs som ”ett medryckande empowerment-anthem för alla som hustlar för att få verkligheten att fungera”, och finns att lyssna på här:

Silvana Imam är även aktuell med huvudrollen i filmen Dogborn, som nyligen visades på filmfestivalen i Venedig. Där gör hon huvudrollen som Syster, vilket också markerar artistens skådespelardebut. Den andra huvudrollen, Bror, görs av Philip Oros (Svartsjön och Deg) som även spelade huvudrollen i Dogborn-regissören Isabella Carbonells kortfilm Bror (2019).


Filmen väntas få svensk biopremiär under våren 2023.

LÄS OCKSÅ: SILVANA IMAM GÖR SKÅDESPELARDEBUT

ANNONCE