Nyhet

Ace Frehley begärde ursäkt från Paul Stanley – fick svaret: ”F*ck you”

De forna bandkamraterna har råkat i luven på varandra via intervjuer på olika håll.

I början av mars gästade den nuvarande uppställningen av Kiss The Howard Stern Show där de framförde låtar och intervjuades.

Under ett segment frågar Howard Stern gruppen varför de valde att inte uppträda på Rock & Roll Hall Of Fame när de valdes in 2014.

Frontmannen Paul Stanley svarar då att arrangörerna krävde ett uppträdande med originalmedlemmarna, där de före detta medlemmarna Ace Frehley och Peter Criss ingår, vilket bandet inte gick med på.


– Vid det här laget skulle det vara nedvärderande för bandet och förvirra vissa människor. För om du såg ett gäng på scenen som såg ut som Kiss, men lät som det [originaluppsättningen reds. anm.], kanske vi istället borde bytt namn till piss, säger Stanley i intervjun.

Detta fick Frehley att reagera och kräva en formell ursäkt, enligt Blabbermouth. I programmet Trunk Nation With Eddie Trunk sa han bland annat:

– Paul, om inte du lyssnar är jag säker på att några av dina kollegor i Kiss gör det. Jag vill ha en formell ursäkt för vad du sa, att du tar tillbaka det och ber om ursäkt inom sju dagar. Om jag inte får det inom sju dagar, kommer jag tillbaka till Ed Trunks show och avslöjar smuts som ingen känner till om Paul och Gene [Simmons], som jag alltid hållit för mig själv eftersom jag är typen som inte pratar om sånt. Jag gillar att prata om positiva saker.


Som utlovat återvände Frehley till Trunks program och under gårdagen berättade han för programledaren att Stanley hört av sig, enligt Consequence.

– Ja det gjorde han, tätt inpå att intervjun var slut. Jag överraskades av telefonsamtalet. Istället för en ursäkt fick jag ett fem sekunder långt samtal där han sa ”Fuck you Ace, jag kommer inte att be om ursäkt”, och la på. Han var inte ens man nog att ge mig en chans att förklara varför jag är upprörd eller någonting.

Vidare säger Frehley att han berättat om händelsen för Kiss manager, som i sin tur ska ha svarat att Paul aldrig ringde. Frehley ska därefter ha visat upp en telefonlogg där samtalet finns med.


Artisten meddelade också att han ändrat sig angående sitt hot och inte kommer att ”avslöja smuts” han har på Stanley och Simmons.

– Jag insåg att jag inte behöver ta upp något som jag gömt undan i min advokats bankfack. Det räcker att prata om saker de sagt om mig i svart och vitt. De kan inte göra något åt det för de har sagt det. Det är svart på vitt.

I övrigt meddelade Frehley att han ändå inte skulle tacka nej till att gästa sina gamla bandmedlemmar på scen under Kiss sista konserter på Madison Square Garden i början av december.


LÄS OCKSÅ: SHOUT IT OUT LOUD: NETFLIX TILLKÄNNAGER KISS-BIOPIC

ANNONCE