Nyhet

Blink-182 ersätter Frank Ocean som huvudakt på Coachella

Efter att ha stängt första helgen av Coachella kommer Frank Ocean inte att återvända som söndagens huvudakt under festivalens andra helg.

Frank Ocean, som avslutade den första helgen av Coachella, kommer inte att uppträda som söndagens huvudakt under festivalens andra helg. I stället kommer Blink-182 att framträda på huvudscenen söndag kväll.

Efter deras framträdande kommer Four Tet, Skrillex och Fred Again.. att uppträda under på Coachellas huvudscen. Mark Hoppus, Tom DeLonge och Travis Barker återförenades för en spelning som tillkännagavs endast en dag innan de dök upp på Coachella fredagen den 14 april. Det var deras första framträdande med den klassiska sättningen sedan DeLonge lämnade bandet 2015. De framförde bland annat låtarna What's My Age Again?, I Miss You och deras nya singel Edging.


Frank Oceans team meddelade att han tvingades ställa in helgens andra framträdande på läkares råd på grund av två frakturer och en stukning i hans vänstra ben. Nyheten följde rapporter om att den övergripande produktionen av Oceans framträdande förändrades på grund av en fotledsskada; ett par konståkare har även bekräftat rykten om en skrotad isrinkkomponent. Artistens framträdande var ett av de få som inte dök upp på festivalens YouTube-livesteam.

Streama alla framträdanden från helgens festival på Coachellas YouTube-kanal

LÄS OCKSÅ: Coachella livestreamar konserter från alla scener för första gången


ANNONCE