Nyhet

Harry Styles ger ut ny musikvideo – dammsugare i huvudrollen

Världsartisten delar med sig av sin senaste musikvideo till låten Satellite, där en robotdammsugare spelar huvudrollen i en kärlekshistoria.

Harry Styles, den framgångsrika musikern och tidigare medlemmen i One Direction, har nyligen släppt sin senaste musikvideo till låten Satellite från sitt hyllade album från i fjol, Harry's House. Videon är regisserad av Aube Perrie och utmärker sig med en robotdammsugare i huvudrollen. Du kan se den nedan.

Robotdammsugaren, som framställs som en känslig varelse, städar bakom kulisserna på en Harry Styles-konsert när den ser en mars-rover – maskinen som utforskar planeten mars – på TV:n. Det blir kärlek vid första ögonkastet, och den lilla dammsugaren ger sig ut på ett äventyr över hela landet för att hitta sin maskinälskling.

Satellite-videon följer efter de visuella verken för albumspåren Music For A Sushi Restaurant, Late Night Talking och As It Was från Harry's House. Styles framförde låten As It Was på årets BRIT Awards, där han vann priserna för årets album, årets låt och årets artist.


LÄS OCKSÅ: Harry Styles öppen för One Direction-återförening

ANNONCE