Nyhet

Kid Rock skjuter sönder ölburkar – protest mot bryggeri

Artisten visar sitt missnöje mot Anheuser-Buschs samarbete med transpersonen Dylan Mulvaney.

Kid Rock har nyligen visat sitt missnöje mot bryggerijätten Anheuser-Busch genom att publicera en video där han skjuter sönder flera av deras ölburkar. 

Bakgrunden till detta är bryggeriets samarbete med transpersonen Dylan Mulvaney, som har dokumenterat sin resa på TikTok och publicerat en video på Instagram med hashtaggen #budlightpartner. 

Ölburken med Mulvaneys ansikte har ännu inte funnits att köpa i affärer. Trots detta har inlägget på Instagram orsakat stor ilska bland konservativa män, inklusive Kid Rock som bar en keps med Donald Trumps slogan "Make America Great Again" i videon där han skjuter sönder ölburkarna.

Radioprogramledaren Howard Stern, som känner Kid Rock personligen, har kommenterat händelsen och sagt att han är förvånad över hans reaktion. 


– Jag önskar att jag kunde ringa Kid Rock och låta honom komma på programmet och bara säga till mig: "Varför är du så upprörd över det här? Hur gör det ont?" Jag vet inte varför han blev så upprörd, säger Stern i SiriusXM radio enligt Billboard.

LÄS OCKSÅ: Här är världens fulaste band-tischor

ANNONCE