Nyhet

Per Gessle söker skådespelare till Gyllene Tider-film

"Sugen på att bli filmstjärna? Här har du din chans"

Hösten 2021 kunde vi berätta att det nordiska dramaproduktionsbolaget Nevis Productions har säkrat ett avtal med Gyllene Tider om att göra en film och en TV-serie baserad på bandets väg till berömmelse och framgång.

– Berättelsen om killarna i Gyllene Tider kan vara historien om vilken ung småstadsmänniska som helst. De skakiga möjligheterna efter avslutad skolgång, de osäkra framtidsutsikterna. Men, inspirerade av erans new wave- och powerpopscen, sammanfogade i vår lilla replokal, hittade vi ett mycket ovanligt sätt att växa upp på, berättade Per Gessle då i ett pressmeddelande och fortsatte:

– De tidiga och galna Gyllene Tider-åren förändrade våra liv för alltid. Och det verkar som om vi kan ha förändrat andra människors liv också på vägen. Grabbarna och jag är alla glada över att vara en del av den här produktionen.


Nu letar man efter filmens Per Gessle och andra karaktärer.

Imorgon, lördag med 22 april, hålls en öppen casting i Halmstad, där filmen senare även kommer att spelas in. Det är män i åldrarna 17 till 24 och kvinnor i åldrarna 17 till 22 som eftertraktas. "Bra om du spelar ett instrument", står det på Gyllene Tiders hemsida och Halmstadsdialekt är inget krav enligt produktionsbolaget.

”Sugen på att bli filmstjärna? Här har du din chans”, skriver frontmannen själv på Facebook.


 

LÄS OCKSÅ: Gyllene Tider släpper ny singel: "Det är nog lite typiskt för mitt temperament"


 

ANNONCE