Nyhet

Foo Fighters gästades av Michael Bublé under konsert

"Jag hoppas den här jäveln kan låten."

I lördags spelade Foo Fighters på Outside Lands Festival i San Francisco.

Under ett segment där uppmärksamheten riktades mot bandets nya trummis Josh Freese, framförde gruppen snuttar av låtar med andra band och artister som Freese spelat med under sin karriär.

Enligt NME har Dave Grohl och gänget under sina senaste gig tagit upp fans på scen för att framföra Michael Bublés Haven’t Met You Yet, då Freese tidigare spelat även med honom.


I ett klipp från bandets spelning i San Francisco syns Grohl kalla upp ett ”super fan” från publiken, som håller en skylt med texten ”I love Bublé.”

– Vänta lite. Vi har ett super-fan här. Jag hoppas den här jäveln kan låten. Kan du låten? För folk säger att de kan den, men det kan de inte, säger Grohl.

Personen från publiken visar sig vara självaste Bublé, som flugits in från Argentina för att framföra sin hit.


Se klipp här:

Efter låten fortsatte Grohl förklara:

– Vi har gjort den där grejen när folk från publiken kommer upp och säger ”jag kan den låten”, och de kommer upp och kan bara första versen, de kan den inte. Så den här jäveln flög in idag från Argentina för att sjunga den här låten för er. För det går inte att dra ett skämt för långt.

Foo Fighters släppte sitt elfte studioalbum But Here We Are i början av juni. Albumet markerar gruppens första album sedan trumslagaren Taylor Hawkins tragiska bortgång förra året.


LÄS OCKSÅ: BLINK-182 GAV GITARR TILL 13-ÅRIGT FAN UNDER KONSERT

ANNONCE