Nyhet

LYSSNA: Molly Hammar släpper ny pop-anthem

Låten är skriven tillsammans med Joakim Berg och Smith & Tell-sångerskan Maria Jane Smith.

Under hösten 2022 var det få som missade Molly Hammar. Som en av värdarna i Så Mycket Bättre fick svenska folket lära känna Hammar och höra hennes starka tolkningar av låtar som Ingen Annan Rör Mig Som Du, Regnar Och Regnar och Så Nära.

I våras gav sig sångerskan ut på en omfattande turné och fortsatte ge ut ny musik. Med sin starka röst och vilja vägrar hon anpassa sig och har kämpat och stått pall genom åren för att inte följa musikindustrins ideal.

På nya låten Fight Like A Girl får vi höra mer om denna kamp. Hon vill inspirera, ge hopp och kraft till flera att våga vara precis som de är. Låten släpps idag och är skriven tillsammans med Joakim Berg (Kent) och Maria Jane Smith (Smith & Tell).


– Fight Like A Girl är låten jag velat göra hela mitt liv, både för mig själv och för andra. För mig handlar den om alla gånger jag inte trott på mig själv, känslan av att känna mig otillräcklig och bli orättvist behandlad. Den här låten är en sammanfattning av alla de gångerna jag inte blev lyssnad på, och en hyllning till den urkraften som kom efter det, säger Molly Hammar i ett pressmeddelande.

Lyssna på låten nedan.

 


LÄS OCKSÅ: Molly Hammar: "Vi säger att vi älskar oss själva medan självhatet ekar i väggarna"

 


ANNONCE