Nyhet

Peg Parnevik om sin medverkan i Så Mycket Bättre: "Det jobbigaste jag någonsin gjort"

Peg Parnevik är en av årets artister i TV4:s Så Mycket Bättre. Men mer än det första avsnittet tänker hon inte titta på.

Peg Parnevik medverkar i årets upplaga av Så Mycket Bättre. I en intervju med Nöjesguiden berättar Parnevik att den nya säsongen av TV4-succén som vanligt kommer bjuda på musik och starka känslor från deltagarna.

– Alla som var där delade med sig av så stora känslomässiga saker, allt från självmord, panikångest, föräldraskap, ätstörningar till kärlek. Det var så mycket hela tiden. Jag kände bara, jävlar. Jag har inte pratat om så här djupa saker med någon. Inte på den här nivån där alla sitter och gråter, säger hon till tidningen.

Artisten berättar att hon ser tillbaka på upplevelsen med blandade känslor.


– Det är verkligen det bästa men också det jobbigaste jag någonsin gjort. När jag åkte därifrån tog det mig två dagar att landa, jag kunde inte prata med någon och kände mig helt konstig. Det kändes som att jag hade levt ett helt annat liv. Allt blev som en feberdröm, typ, är det här ens på riktigt?

Efter inspelningen på Gotland beslutade Parnevik sig för att undvika titta på programmet.

– Jag tänker kolla på första avsnittet, inte mer, haha. Man får ju bara ångest. Jag har gråtit i TV innan och det lever kvar på YouTube. Över en miljon visningar när jag fulgråter i en bil. Jag behöver inte se det igen tror jag, haha. Jag har gråtit så mycket på Gotland att det inte finns några tårar kvar. Så det är lugnt för mig, ett avsnitt, sen är "we good", säger hon till Nöjesguiden.


LÄS OCKSÅ: Peg Parnevik: ”Varför ska jag anpassa mig när jag kan köra mitt eget race?"

ANNONCE