Nyhet

Tropiska stormen Hilary drar in över Kalifornien – konserter ställs in

Här är de konserter som har blivit inställda eller omplanerade på grund av Hilary, den första tropiska stormen som har nått södra Kalifornien på 84 år.

Tropiska stormen Hilary, den första av sitt slag att nå Södra Kalifornien på 84 år, har lett till en serie störningar, inklusive inställda och omplanerade konserter och evenemang över hela regionen. Stormen, som försvagades från en orkan innan den nådde land på söndagen (20 augusti), tvingade arrangörer och arenor att vidta försiktighetsåtgärder för att säkerställa besökarnas säkerhet, rapporterar Billboard.

My Morning Jacket och Fleet Foxes var bland akterna som tvingades omplanera sina framträdanden. Deras konsert den 20 augusti blev uppskjuten till den 28 augusti.

Michael Franti & Spearhead påverkades också av stormens bana. Deras planerade konsert på söndagen på Greek Theatre flyttades fram till den 15 september.


Rockbandet Chicago var tvungna att ändra sitt framträdandedatum. Deras konsert på söndagen på Pacific Amphitheatre i Costa Mesa har flyttats till den 5 september.

Bortom konserter har andra evenemang störts. Interstellar Music Festival, som var planerad att äga rum på Los Angeles Waterfront i San Pedro, var tvungen att ställa in sina shower under helgen på grund av de förestående väderförhållandena. På liknande sätt ställdes Gloria Molina Grand Park's Sunday Sessions in för att säkerställa trygghet med tanke på de förutsagda höga vindarna och kraftiga regnen från stormen.

LÄS OCKSÅ: Se First Aid Kit och Fleet Foxes framföra klassiker


ANNONCE