Nyhet

DRÖMMEN 2024: Ny festival till Stockholm nästa sommar

Lördagen den 25 maj 2024 öppnar portarna till en helt ny festival i Stockholm, på Stockholms Stadion – Drömmen. Festivalen är en storslagen fest och en hyllning till musiken vi älskar och några av de senaste decenniernas mest älskade artister.

På Drömmen 2024 står Army Of Lovers på scenen tillsammans igen, Kate Ryan kommer få festivalen att dansa till Désentanchée, Charlotte Perrelli exploderar i Hero och Carola kommer fånga hela Stockholms Stadion i en stormvind.

– Vi har länge haft en dröm att skapa en festival baserat på glädje och eufori, en festival för hela svenska folket och med våra drömartister som varit bland de mest älskade de senaste decennierna, säger Navid Kabiri, en av initiativtagarna och arrangörerna bakom Drömmen och fortsätter:

– Det har inte funnits en utomhusfestival som på riktigt hyllat dessa artister och denna musiken så därför blir Drömmen en helt ny festival som kombinerar det bästa från en traditionell musikfestival när det kommer till upplevelsen och storleken tillsammans med glädjen och festen från all denna musik.


Totalt kommer över 20 artister spela och Drömmen-publiken kommer kunna njuta av mat och dryck, och massa annat kul på festivalområdet som sträcker sig både inne på och utanför stadion.

– Det ska bli underbart att få vara en del av en sådan här stor musikfest och att få möjlighet att samla musikälskare från Sverige och hela världen på anrika Stockholms Stadion en sommarkväll i maj nästa år, säger Carola i ett pressmeddelande.

Även Charlotte Perrelli ser fram emot festivalen.


– Att det redan har gått 25 år sedan jag vann Eurovision Song Contest med Take Me To Your Heaven känns nästan svårt att ta in. Men jag är otroligt glad att få fira 25-årsjubileum nästa år och få vara med på den stora drömfestivalen med en massa kollegor. Längtar redan!

Initiativtagare och arrangörer bakom Drömmen är Anders Boström (bl.a. grundare Summerburst-festivalen), Samin Adjoudani (lång erfarenhet av att driva nattklubbar runt om i Sverige) och Navid Kabiri (eventarrangör och nöjesprofil i Stockholm).

Biljetterna släpps tisdagen den 12 december kl 12.00 via Drommenfestival.se.


LÄS OCKSÅ: MUSIKHJÄLPEN 2023: Här är alla artister och gäster

ANNONCE