Nyhet

SE: Kiss får ljusshow på Empire State Building inför sista spelningarna

New York bjuder på en spektakulär hyllning inför bandets finalgig.

Rocklegenderna Kiss närmar sig slutet av sin avskedsturné End Of The Road. Under gårdagen avverkade de den första av två konserter på Madison Square Garden i New York, som också kommer att bli deras sista.

I samband med spelningarna har New York-borna fått möjligheten att se Empire State Building prydas av en ljusshow tillsammans med bilder på bandet, som ett sätt att hylla deras gärning och koppling till staden, enligt Blabbermouth.

Bandet har dessutom en mer specifik koppling till just Empire State Building. För nästan 50 år sedan knäpptes en av deras mest ikoniska bandbilder på byggnadens 86:e våning. I ett inlägg på bandets hemsida kommenterar Paul och Gene händelsen:


”Det är ganska mäktigt att vara där uppe. Vi klättrade upp för stegen i de där bootsen. Det var en spännande tid”, säger Paul. Gene fortsätter:

”Vi var galna! Vi gjorde allt du kan tänka dig. Vi går längst upp på Empire State Building och hänger över kanten för en bild. Det ser coolt ut. Vi kör!”

Se klipp från ljusshowen här:


Bandets sista konsert kommer att vara tillgänglig att streama för fans globalt via PPV klockan 02.00 svensk tid den 3 december. Streamen kommer att kosta omkring 430 kronor.

I somras gjorde Kiss sin sista spelning på svensk mark. GAFFA passade då på att prata med Gene Simmons och Paul Stanley om det stundande avslutet, läs intervjun här.

LÄS OCKSÅ: KISS LIVESÄNDER BANDETS SISTA SPELNING


ANNONCE