Nyhet

Harry Styles gör konsertklassikern på scen: "Äckligaste traditionen"

Popstjärnan inledde sin australiska turné genom att ta del av en av den udda livemusiktraditionen – "shoeyn".

Harry Styles firade starten på sin Love On Tour-turné i Australien genom att ta del av en av landets mest ovanliga livemusiktraditioner: att dricka en öl ur en sko, mer känd som en "shoey", rapporterar Billboard.

Popstjärnan uppträdde inför cirka 20 000 fans på HBF Park i Perth igår kväll, och levererade ett set med 20 låtar som innehöll alla utom två låtar från förra årets Harry's House-album, enligt Setlist.fm.

Vid ett tillfälle mot slutet av kvällen tog en konsertbesökare på sig att göra en "shoey", vilket sporrade publiken att skandera i Styles riktning: "Din tur! Din tur! Din tur!"


Efter att ha funderat över det några sekunder gav Styles efter för pressen. "Nu...", sa han medan han stirrade bekymrat in i folkmassan, innan han hoppade ur sin Adidas-sko och gick fram till sin drink och fyllde på den, "...Detta är den äckligaste traditionen jag någonsin har sett".

Artisten sänkte sedan drycken till ett utbrott av jubel, innan han uppgiven tittade ut och utbrast:

"Jag känner mig som en annan person. Jag skäms över mig själv. Det känns så personligt. En sådan intim stund att delas med så många människor. Det är bra när Scott gör det... Jag kommer att diskutera det här med min terapeut. I längden".


Ta en titt på händelsen i filmen nedan:


 

LÄS OCKSÅ: Harry Styles hjälpte fan att komma ut under konsert – ”Grattis, du är en fri man!”

ANNONCE