Nyhet

Presleyfamiljen i bråk efter Lisa-Maries död: "Förbereder sig för rätten"

Efter en dispyt om testamentet pratar inte hennes mamma Priscilla Presley och dottern Riley Keough med varandra.

Knappt en vecka hann gå efter Lisa Marie Presleys tragiska bortgång innan mamman Priscilla Presley ska ha lämnar in invändningar mot sin dotters testamente, rapporterar Entertainment Tonight.

Anledningen är att Lisa-Marie för sju år sedan ersatte sin mamma som förvaltare med barnen Benjamin och Riley Keough, men eftersom Benjamin avled 2020 står numera Riley som ensam arvtagare.

Priscilla ifrågasätter dock ändringarna i testamentet och är övertygad om att dokumenten blivit förfalskade. Enligt en källa med insyn uppger för Entertainment Tonight att det gått såpass långt att Priscilla och Riley inte pratar med varandra:


"Det har varit väldigt nerviga och hjärtskärande veckor för både Riley och Priscilla. Riley har sörjt sin mammas död och är förkrossad över att behöva hantera en bråk med en familjemedlem om testamentet. Priscilla är övertygad om att hon har giltiga bevis och att hon kommer vinna i rätten. Riley och Priscilla kommunicerar inte just nu, men har varit i kontakt via sina advokater", berättar personen.

Nu uppges båda parter förbereda sig inför rätten, trots att Riley önskar att de kunde komma fram till en lösning privat och pekar på att hennes mamma "aldrig hade velat att det skulle bli så här", menar källan.

Å andra sidan förklarar Priscilla Presley att hon gör vad som "känns rätt i hjärtat", berättar källan.


LÄS OCKSÅ: Lisa Marie Presley får minnesstund på Graceland

ANNONCE