Nyhet

Priscilla Presley arvlös efter dotterns död: "Det är en strikt pengastöld"

Priscilla Presley vill ogiltigförklara sin döda dotters testamente, eftersom hon upptäckt att hon inte längre är förvaltare.

Lisa Marie Presley, som gick bort den 12 januari i år, ändrade i sitt testamente 2016 och ersatte hennes mamma Priscilla Presley som förvaltare med sina barn Benjamin Keough och Riley Keough, enligt Page six. Benjamin avled däremot 2020, vilket betyder att enbart Riley kommer få ta del av det Lisa Marie lämnat efter sig.

En knapp vecka efter att Lisa Marie gick bort ska Priscilla ha lämnat in invändningar mot förändringen. Enligt domstolshandlingar som TMZ tagit del av visar det att hon ifrågasatt "äktheten och giltigheten" i dokumentet eftersom Lisa Maries namn är felstavat, signaturen ser inte ut som den brukar och datumet är enligt henne tvivelaktigt.

Dessutom menar Priscilla att hon aldrig fick ta del av ändringen i testamentet medan hennes dotter var vid liv. Inte heller har det bevittnats eller attesterats – något som hon menar är ett krav.


Lisa Maries exman, Michael Lockwood, och hennes halvbror Navarone Garibald menar också att testamentet bör annulleras, och en vän till den bortgångna sångerskan säger till Page six: "Det är en strikt pengastöld".

Riley Keough har ännu inte kommenterat händelsen.

LÄS OCKSÅ: Lisa Marie Presley är död


ANNONCE