Nyhet

Skrillex släpper två nya album och singel – lyssna här

Den framgångsrike DJ:n och dubsteb-stjärnan Sonny Moore, mer känd under artistnamnet Skrillex, hintade om ett nytt album redan i januari när han släppte sina två singlar Real Spring och Way Back.

Nu släpper artisten titelspåret från sin kommande tredje platta Don’t Get Too Close, som har planerad release inom de närmsta månaderna, enligt NME.

Det är dessutom det första spåret sedan 2015 där Moore hörs göra en sånginsats, kolla in musikvideon här:

Skrillex andra album Quest For Fire släpps redan nu på fredag och kommer att innehålla sex av artistens senaste singelsläpp, däribland Butterflies med Four Tet och Too Bizarre med Swae Lee.


I början av året förklarade artisten varför han pausat sin karriär under en period. På sin 35-årsdag, den 15 januari, skrev Moore bland annat att han upplevt det tuffaste året i sitt liv hittills.

"Min mamma gick bort för några år sedan den andra dagen av [Lollapalooza]-turnén. Jag drack bort smärtan och fortsatte", skrev han på sociala medier och fortsatte:

"Folk frågar varför 'jag har varit borta' eller 'föll bort', med rätta. Som jag sa, [20]22 slog det över, jag var tvungen att lägga allt på is, särskilt mina projekt/min karriär. Sanningen är att jag inte ställde in festivaler på grund av mina album. Det var för att jag jobbade med mig själv.”


LÄS OCKSÅ: DAVID GUETTA ANVÄNDER AI FÖR ATT ÅTERSKAPA EMINEMS RÖST I NY LÅT


ANNONCE