Nyhet

Drake ställde in Lollapalooza-spelning – gick på strippklubb istället

Arrangörerna bjöd istället in Skrillex om fick avsluta festivalen, och menade att Drakes spelning ställdes in på grund av "oförutsägbara omständigheter".

Årets upplaga av Lollapalooza i Brasilien skulle ha avslutats med Drake på den stora scenen, men artisten ställde in samma dag. Bara timmar innan konserten började videos och bilder spridas i sociala medier från en strippklubb i Miami där stjärnan istället befann sig, skriver NME.

Avhoppet från festivalen tillsammans med inläggen från strippklubben – som visade sig vara 50 Cents födelsedagsfirande – väckte starka reaktioner från fans som köpt biljetter för att se honom.

Arrangörerna bjöd istället in Skrillex om fick avsluta festivalen, och menade att Drakes spelning ställdes in på grund av "oförutsägbara omständigheter". Man meddelade även festivalbesökarna att artisten hade sett fram emot att spela men att det var bortom hans kontroll att det inte blev av.


Helgen innan uppträdde Drake på Lollapalooza i Argentina och Chile, och dessa konserter möttes också av kritik – dels på grund av den korta speltiden men också för att han förbjöd spelningen att livesändas online precis innan han klev på scenen.


LÄS OCKSÅ: Drake visar när han grips av svensk polis

ANNONCE