Nyhet

Robbie Williams jam(mar) i ny låt för att hylla katter

Världsstjärnan blir den nya rösten bakom katten Latz genom ett internationellt samarbete med Nestlé Purina.

Den brittiska världsstjärnan Robbie Williams är inte enbart känd för sina ikoniska låtar, utan är även känd som kattälskare bland sina fans. Nu tar han kärleken till en ny nivå genom ett internationellt samarbete med Latz by Nestlé Purina.

Artisten blir den nya rösten bakom katten Latz och kommer att fronta en stor internationell reklamkampanj. I samband med lanseringen släpper han även en ny låt för att hylla Latz och sina fyrbenta vänner.

– Nu kan jag äntligen avslöja att jag är Latz nya röst. Genom åren har jag haft många katter och efter att ha lärt mig mer om djuren och deras fascinerande beteende kan jag med säkerhet säga att det är fantastiskt att vara katt, säger Robbie Williams i ett uttalande.


Robbie Williams förklarar att han hämtat inspiration från sina egna katter och katten Latz som frontar kattmatsprodukterna. Och i reklamfilmen syns den animerade katten Latz och Robbie Williams tillsammans med en orkester när de spelar in låten It’s Great To Be A Cat.

– Katten Latz är en unik och internationellt känd karaktär. Precis som Robbie Williams. Tillsammans bildar de en perfekt duo och att kombinera dem två är vårt bästa recept hittills, säger Fabio Degli Esposti, Group Marketing Director på Nestlé Purina.

Låten släpps idag, den 25 januari, klockan 18.00 och kommer att släppas här.


LÄS OCKSÅ: Robbie Williams försvarar sitt VM-framträdande

ANNONCE