Nyhet

Rick Ross förklarar varför han aldrig kommer köra Tesla

"Regeringen skulle kunna utnyttja bilens hjärna."

Rapparen Rick Ross är skeptisk mot smarta bilar, och berättar i en video att han aldrig kommer att köra en Tesla eftersom han tror att den självständigt kan köra honom till en polisstation mot hans vilja, skriver XXL Mag.

Under förra veckan lades det upp ett klipp av All Urban Central, där rapparen förklarade att han inte är emot tanken på att en dag äga en smart bil, men att han aldrig åkt en Tesla eftersom han "alltid haft i bakhuvudet, [tanken att] regeringen skulle kunna utnyttja bilens hjärna”.

Han fortsätter med att föreställa sig ett senario där en polis frågar: "Var är Rick?", innan han skriver något på ett tangentbord och tvingar sin Tesla att omdirigera sig själv. När han utmanas på sin teori, säger Ross: "Vad, du tror att den inte kan det? Den där jäveln kör själv! De kommer att låsa dörren och ta dig dit den vill".


Ta en titt på Ross som förklarar sin teori nedan:

Det är inte första gången Rick Ross har skapat rubriker för sina teorier. I november förra året dementerade han exempelvis rykten om att han skulle vara en hamstrare efter att en video av hans röriga herrgård blev viral. För att försvara sitt överskott av bilar, klockor och andra dyra föremål, förklarade Ross: "För mig är det nationella skatter. När jag väl äger det blir det en nationalsymbol".

LÄS OCKSÅ: Amerikansk rapstjärna i skottdrama


ANNONCE