Nyhet

Klubb Karusell — ny klubbupplevelse på Liseberg

Efter stängningsdags förvandlas en del av Lisebergsparken till en open air-nattklubb med pop up-barer, DJ:s, dansgolv, livemusik och nattåkning i några av attraktionerna.

– Nu öppnar vi dörrarna till en helt ny Lisebergs-upplevelse! Det blir ett fartfyllt avslut på sommarens jubileumsfirande, säger Zeth Westberg, projektledare på Liseberg.

Under två helger i september förvandlas hela östra området i parken, från Valkyria upp mot Lilla Scenen, till en nattklubb. Varje kväll tar en ny DJ över klubben och det blir Nause (8 september), Wahlstedt (9 september), Oliver Ingrosso (15 september) och Frida Harnesk (16 september) som står i DJ-båset.

Klubb Karusell är en del av de fyra evenemang som tagits fram för att fira Lisebergs 100-årsjubileum. Klubben har en åldersgräns på minst 21 år och kräver en särskild biljett som går att köpa via nöjesparkens hemsida.

Medan klubben har öppet mellan 22-03 så stänger attraktionerna vid midnatt. Öppna attraktioner under klubbkvällen är Valkyria, Balder, Loke, Gasten och Kållerado.

LÄS MER: LISEBERG 100 ÅR: Fem nya akter klara

ANNONCE