Nyhet

Josh Homme drabbad av cancer

"Jag är extremt tacksam över att jag kommer att ta mig igenom detta."

Joshua Homme, frontman i albumaktuella Queens Of The Stone Age, diagnostiserades med cancer under förra året. I en nyligen genomförd intervju med Revolver Magazine delar han med sig av sina tankar kring beskedet.

– Jag säger aldrig att det inte kan bli värre. Jag säger aldrig det och skulle inte råda någon att göra det. Men jag säger att det kan bli bättre. Cancer är bara grädden på moset under en intressant tidsperiod, du vet? Jag är extremt tacksam över att jag kommer att ta mig igenom detta och se tillbaka på det som något helt vrickat, men som kommer att ha gjort mig bättre. Jag är cool med det. Det finns mycket jag vill göra. Och det finns många människor jag vill göra det med, säger Homme till tidningen.

Frontmannen går inte in på ytterligare detaljer kring beskedet, mer än att säga att operationen för att få bort cancern varit lyckad.


I dagsläget är Queens Of The Stone Age aktuella med sitt åttonde studioalbum In Times New Roman … som släpps på fredag, samt ett antal spelningar i Europa under sommaren, bland annat på Glastonbury Festival den 25 juni och Roskilde Festival den 28 juni.

I augusti inleder de en turné i USA, för att sedan återvända till Europa i november, än så länge utan Sverige-datum.

Nyligen delade bandet även en musikvideo till singeln Carnavoyeur, från kommande plattan. Se den här:


LÄS OCKSÅ: LEWIS CAPALDI STÄLLER IN KONSERTER - BEHÖVER TA EN STUND TILL ATT VILA OCH ÅTERHÄMTA MIG

ANNONCE